Profil

Jeg begyndte allerede at bruge makeup i en alder af 9 år gammel. Jeg husker at snige mig hjem til mine barndomsveninder om morgenen inden vi skulle i skole, og låne makeup og sminke mig selv. Min passion til makeup kom fra den kæmpe kærlighed jeg havde til Barbie i min barndom. Jeg elskede at lege med dukken, det var helt magisk for mig at klæde hende af og på, give hende en ny frisure og være helt inspireret af hendes makeup, så jeg ville sidde og skabe de samme makeup looks på mig selv.

Mens jeg voksede op eksperimenterede jeg med mange forskellige makeup produkter og mærker, idet jeg altid var meget selektiv med hvilke produkter jeg ville bruge – det er en vane, jeg stadig har med mig i dag.

I min fritid praktiserede jeg virkelig hårdt på mine makeupevner, og øvede mig tit på min storesøster og veninder. Da jeg endelig følte at mine færdigheder var på et niveau, hvor andre elskede det arbejde jeg lavede, besluttede jeg mig for at tage en privatuddannelse som Makeup artist. Jeg var 18 år og den yngste på holdet dengang.

 Jeg har siden arbejdet som makeup artist, counter manager og store manager for diverse makeup mærker. At arbejde med Beauty indebærer ansvar, herunder altid at skulle sigte gennem hundredtusindvis af produkter på markedet for at finde dem der er de bedste i kvalitet. Det var mit ønske om altid at finde de højeste kvalitetsprodukter, der fik mig til at starte mit eget Beauty brand. Jeg lægger stor vægt på at sikre, at jeg vælger de bedste materialer og designs. Jeg vil gerne skabe noget for alle, uden at gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed.

Kærlig hilsen,
Maria
Founder